PAGHOLZ tanulói székek

Az ASS által gyártott PAGHOLZ valódi bükfából készült egypalástú székek biztosítják az ergonómiailag helyes ülésmódot, különféle palást formáival és széles színválasztékkal, esztétikus és egészséges környezetet biztosítanak az oktatási és közintézményi felhasználás során. Alapszín a világos bükk és a sötét bükk. 
Az üléselemek a gyártástechnológia során nyerik el végleges felületüket, mely rendkívül kemény, ütés és törésálló, karc és dörzsálló, nem szálkásodik, vegyszereknek ellenálló, nehezen gyulladó, önkioltó, UV-stabil, fényálló és színtartó. Utólagos felületkezelést nem igényel ! Könnyen tisztítható és jól fertőtleníthető. Esztétikus a valódi fa erezetét és színét megtartó. 
A PAGHOLZ név, bejegyzett védett márka név, az elmúlt 60 évben 25 millió darab PAGHOLZ palástot értékesítettünk a világ számos országában Amerikától -  Ázsiáig. 
Alap színek: világos bükk, sötét bükk. Pác színek: kék, bordó, sárga, zöld, narancs, szürke, juhar.
 
  AS-7200
 

A speciális háromdimenziós formai kialakítás magasan fejlett gyártástechnológiát igényel. Az így kialakított üléselemek biztosítják a legmagasabb ergonómiai és ortopédiai igényeknek való megfelelést. A PAGHOLZ forma a helyes ülést biztosítja, ergonómikusan tartja a hátat és enyhíti a gerinc terhelését. A PAGHOLZ termékek speciális jellemzője a rendkívüli fizikai és kémiai tulajdonság, amit a 60 éves folyamatos fejlesztés és gyártási tapasztalat biztosít.

 

 A PAGHOLZ termékek főbb jellemzői:

  •     magasfokú ergonómiai kialakítás
  •     az ülés során helyes testtartást nyújt
  •     elősegíti a koncentrálást, biztosítja a pihenést
  •     megakadályozhatja, illetve csökkentheti a hátfájás kialakulását
  •     ellenáll a szélsőséges, legdurvább igénybevételnek
  •     nem igényel karbanartást 
  •     a meleg natúr bükk szín állandó, nem halványul
  •    a PAGHOLZ palástok hajlító szilárdsága nagyon magas, többszöröse a hagyományos rétegelt lemeznek, ugyanakkor vékonyabb és elegáns

 

 

Hírlevél Feliratkozás

Iratkozzon fel Hírlevelünkre, rendszeresen küldünk hasznos információkat, híreket, értesüljön elsőként kedvezményes ajánlatainkról, új termékeinkről l

Elérhetőség

ASS Magyarország Kft. Kecskemét
Irinyi u.17.
H-6000
HUNGARY
Tel: +36 76 418 831
Fax: +36 76 506 529
Mobil: +36 30 958 66 61
Adószám: 12539675-2-03
info@assmo.hu