Társaságunk Magyarországon   

Az ASS vállalat tradíció és minőség már több mint 80 éve. 

A vállalat nevét alapítójáról - Adam Steigner - és az alapítás helyéről - Stockheim - kapta.

Magyarországon 1993 óta működik a makói gyártóbázis, amely német innováció alapján, korszerű technológiai háttérrel és jól képzett magyar munkaerő segítségével, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékeket gyárt. A makói üzem mára Magyarország egyik legnagyobb fémipari és bútorgyártó kapacitással rendelkező termelő vállalata. Az itt gyártott bútorok döntő többsége exportra készül, az ASS termékek megtalálhatóak a világ számos országában, Európán belül elsősorban a következő országokban: Németország, Ausztria, Hollandia, Olaszország, Anglia, Norvégia, és Svédország.

Az ASS cégcsoport Magyarország egyik meghatározó bútoripari vállalkozása, amely széles termék kínálatával és szolgáltatásaival várja az érdeklődőket. Számunkra elsődleges fontosságú a minőségi anyagok használata és a korszerű technológia alkalmazása, hogy Ön sokáig élvezhesse és használhassa a megalkotott bútorokat. 

Minden egyes ASS termék, értékteremtő, kiváló magyar szakemberek munkájának eredményeként jön létre. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk létrehozott világszínvonalú termékek a magyar oktatási intézmények számára is elérhetőek, ezzel is segítve a magyar oktatás és gyermekeink egészséges fejlődését.  Vállalatunk dolgozói több éves tapasztalattal és rengeteg egyedi ötlettel rendelkeznek, minden részletre kiterjedő figyelmet szentelve annak, hogy az eredmény az Ön igényeinek maximálisan megfeleljen. 

 

Referencia képek

Hírlevél Feliratkozás

Iratkozzon fel Hírlevelünkre, rendszeresen küldünk hasznos információkat, híreket, értesüljön elsőként kedvezményes ajánlatainkról, új termékeinkről l

Elérhetőség

ASS Magyarország Kft. Kecskemét
Irinyi u.17.
H-6000
HUNGARY
Tel: +36 76 418 831
Fax: +36 76 506 529
Mobil: +36 30 958 66 61
Adószám: 12539675-2-03
info@assmo.hu